Чому важливо пити воду?

Чому важливо пити воду?

Ми часто чуємо розмови про необхідність вживання близько півтора - двох літрів води в день. Але чи так це? Чому лікарі попереджають про побічні дії? І яку воду краще вибрати? На всі ці питання ми постараємося відповісти в цій статті.

Чиста вода - необхідність вживання

Щорічно число людей, які переходять на правильний спосіб життя і здорове харчування, зростає. Але не варто забувати, що правильне і збалансоване харчування нерозривно пов'язане з вживанням достатньої кількості чистої питної води. Не соків, кави, чаю, напоїв або супів в яких міститься вода, а саме, чистої води. Так, ось одним з важливих правил - це вживання достатньої кількості води. Давайте розберемося наскільки це правильно.

Вода, це один з тих компонентів, який необхідний нашому організму. Вона допомагає йому очиститися від шлаків і токсинів, які накопичуються в нашому організмі з геометричною прогресією роками, через відсутність розуміння того, що ми кладемо в наш рот, коли їмо. Вода впливає на стан шкіри, нігтів, внутрішніх органів, наших клітин, допомагає відновити сили і ігнорувати переїдання. Однак для того, що б вживання чистої питної води дійсно йшло нам на користь, необхідно знати прості правила.

pitevaja voda zakazat

Правила вживання води

Вживати воду необхідно мінімум за 20 хвилин до прийому їжі, бажано робити це невеликими ковтками протягом 5 хвилин, що б вона не пройшла транзитом через кишківник, а була поглинена клітинами нашого організму. Або мінімум через годину після їжі, в залежності від того що ви з'їли, якщо це було м'ясо, то рекомендується пити через 2-2,5 години. Також дуже важливо випити склянку теплої води натщесерце, що б розбудити наш організм після сну і запустити складні процеси травлення. Не забувайте вживати воду протягом усього дня. Не важливо, де ви знаходитесь, вдома або ж в офісі, завжди тримайте пляшку води під рукою.

Дуже важливим фактором для здоров'я є і якість питної води. Якщо у вас з крана тече вода з свердловин - можете сміливо її вживати, однак, якщо ви підключені до системи водоканалу, які обробляють воду хлором і іншими засобами - краще від такої води утриматися, користі вона вам не принесе, а ось шкоди додасть. Для таких випадків існують служби доставки води. Однією з таких є Water-House. Ми постачаємо в будинки, офіси, садки, школи виключно чисту від всяких хімікатів воду. Більш того, наша вода має безліч сертифікатів якості і не тільки безпечна для споживання, а й корисна.

pytna voda

Кількість вживаної води

Що стосується обсягів пиття, то тут необхідно прислухатися до свого організму. Не варто вливати в себе 2 літри води, тому що «так говорять», а на ранок прокидатися з мішками під очима. Важливо розуміти, що пиття через міру, не тільки не принесе вам користі, а й може ускладнити роботу деяких органів, нирок наприклад. Якщо ви комфортно почуваєтеся після 1,5 літрів води чудово, якщо менше - скорочуйте обсяги. Важливо не тільки допомогти організму, але і не нашкодити йому.

Постарайтеся розподілити цей обсяг на весь день. Фахівці рекомендують також завжди тримати пляшечку води на видному місці. Тоді ви не забудете про неї і не будете пропускати прийоми.

Поділитись в соцмережі:

Інші новини

Підвищення ціни на вартість води

З 1 травня 2021 року ми підняли ціни на доставку води ПО РЕГІОНАХ

Детальніше
Акційна пропозиція для поціновувачів води від ТМ ”СРІБНА”

При замовленні 2 бутлів води "СРІБНА" ви сплачуєте тільки за одну.

Детальніше
Збільшуємо можливості - молоко для приготування кави

Вводимо в продаж молоко, країна виробник - Республіка Білорусь, ВАТ "Савушкин Продукт".

Детальніше
Срібна, Вода Карпатська

Вода із самих Карпат!!!

Детальніше
Нові досягнення!!!

ТОВ "Водограй" отримало сертифікат на систему менеджменту безпечності харчових продуктів - ISO!!!

Детальніше
Відкриття магазину «Water House»

Увага! Увага! Увага! 3 вересня відбудеться відкриття першого магазину «Water House» у місті Рівне!

Детальніше