Всім нареченим присвячується!!!

Всім нареченим присвячується!!!

Одруження у житті кожного це особлива подія, яку хочеться розділити з найріднішими та провести так, щоб потім можна було б згадувати з посмішкою та легкою ностальгією. Тому....

Літо - сезон щастя, сонця, моря та ВЕСІЛЬ!!!

«Горіла сосна палала

Горіла сосна палала, під нею дівчина стояла» - без цієї пісні не обходиться не одне весілля і в кожного вона пробуджує самі потаємні, самі щирі емоції, тому давайте поговоримо про весілля. Але зразу постає питання «До чого тут вода?», а вам скажу до чого, - вода дала початок всьому живому, зародженню життя на Землі, а відповідно і зародженню нової сім’ї.

Більшість молодят одруження хочуть зробити особливим, незабутнім і окрім стандартної святкової церемонії, з її звичаями, традиціями, прагнуть зробити свято, яке їм запам’ятається на довгі роки.

Одним з досить популярних способів святкування є одруження чи річниці весілля під водою, зачасту це робиться у теплих країнах, куди молодята їдуть відпочивати чи в медовий місяць.

Досить популярними країнами для організації таких церемоній за «адекватні» кошти є Болгарія, Єгипет, Туреччина та ін..

Після домовленості з дайвінг клубом чи готелем, персонал влаштовує вам підводну казку зі священником, музикою, гостями та навіть частування з шампанським. Така церемонія може проходити, як і в відкритому морі, так і в басейні. Молодятам видається спорядження, проводиться інструктаж з правил безпеки і …. «гірко молодим».

Зародження всього живого почалося саме у воді, ми на 80% складаємося саме з неї і у всіх моментах нашого життя присутня вона. А для того щоб бути завжди сповненим сил, енергії нам її потрібно вживати якісну. Як ми знаємо за день людина повинна випивати в межах від 1,5-2 л для нормального функціонування організму, щоб уникнути обезводнення та втрати поживних речовин.

Жива вода, яка збагачена кальцієм та іншими корисними мікроелементами, це вода від ТМ «Червона Калина» - «Aqua Soft». Вона видобувається на території відомої здравниці для того, щоб ви могли пити завжди тільки якісну та екологічну чисту воду.

Поділитись в соцмережі:

Інші новини

Підвищення ціни на вартість води

З 1 травня 2021 року ми підняли ціни на доставку води ПО РЕГІОНАХ

Детальніше
Акційна пропозиція для поціновувачів води від ТМ ”СРІБНА”

При замовленні 2 бутлів води "СРІБНА" ви сплачуєте тільки за одну.

Детальніше
Збільшуємо можливості - молоко для приготування кави

Вводимо в продаж молоко, країна виробник - Республіка Білорусь, ВАТ "Савушкин Продукт".

Детальніше
Срібна, Вода Карпатська

Вода із самих Карпат!!!

Детальніше
Нові досягнення!!!

ТОВ "Водограй" отримало сертифікат на систему менеджменту безпечності харчових продуктів - ISO!!!

Детальніше
Відкриття магазину «Water House»

Увага! Увага! Увага! 3 вересня відбудеться відкриття першого магазину «Water House» у місті Рівне!

Детальніше